RUOKA JA JUOMA

Suhtaudumme ruokaan suurella rakkaudelle ja intohimolla, joka näkyy myös keittiömme saamassa ylistävässä palautteessa. Ruokafilosofiamme ytimessä ovat upeasta saaristosta inspiroituneet annokset sesongin parhaista raaka-aineista valmistettuna. Erinomaisesta ruoasta nautitaan meillä loistavien viinien ja muiden juomien kera – kysy myös erikoisuuksia.

Makujen takana on laadukkaita merellisiä elämyksiä tarjoavan Hiiohoin keittiötiimi, jota HERRÖssä vetää Hiiohoin keittiötoimenjohtaja Oskari Kopio, maailmalla Michelin-ravintoloissa työskennellyt Jacek Kukielka sekä moninkertaisesti palkittu Simo Harrivaara (mm. Vuoden Luomukokki 2019, Vuoden Keittiöpäällikkö 2022 ja Vuoden kokki 3. sija 2023).

HERRÖn oma Signature-menu, suosittu Hiiohoin Grillimenu, kokoustarjoilumme sekä rapusesonki herkkuineen ovat saaristoelämyksen tärkeä kohokohta. Valmistamme tilaisuuksiin myös räätälöityjä tarjoiluja toiveidenne mukaan.

”Tiimimme haluaa tuottaa laadukkaita palvelu- ja ruokaelämyksiä joka kerta. Siksi on aivan mahtavaa nähdä, miten tyytyväiset asiakkaamme palaavat meille vuodesta toiseen.”


Tervetuloa nauttimaan!

-Oskari & HERRÖn tiimi


mENU HERRÖ

Boquerones Itämeren silakasta, perunaa ja viiriäisenmuna

****

Valkoista parsaa ja tryffelikeittoa

****

Konfattua haukea, karamellisoitua kukkakaalia ja piimäkastiketta

TAI

Ylikypsää lampaan lapaa, vesikrassipyrettä ja punaviinikastiketta

****

Juustolautanen Hiiohoin tapaan

****

Seljankukka-posset, sitruunaa ja mansikoita