RUOKA JA JUOMA
Suhtaudumme ruokaan suurella rakkaudelle ja intohimolla, joka näkyy myös keittiömme saamassa ylistävässä palautteessa. Ruokafilosofiamme ytimessä ovat upeasta saaristosta inspiroituneet annokset sesongin parhaista raaka-aineista valmistettuna. Erinomaisesta ruoasta nautitaan meillä loistavien viinien ja muiden juomien kera – kysy myös erikoisuuksia.
Makujen takana on laadukkaita merellisiä elämyksiä tarjoavan Hiiohoin keittiötiimi, jota HERRÖssä vetää Hiiohoin keittiötoimenjohtaja Oskari Kopio, maailmalla Michelin-ravintoloissa työskennellyt Jacek Kukielka sekä moninkertaisesti palkittu Simo Harrivaara (mm. Vuoden Luomukokki 2019, Vuoden Keittiöpäällikkö 2022 ja Vuoden kokki 3. sija 2023).
HERRÖn oma Signature-menu, suosittu Hiiohoin Grillimenu, kokoustarjoilumme sekä rapusesonki herkkuineen ovat saaristoelämyksen tärkeä kohokohta. Valmistamme tilaisuuksiin myös räätälöityjä tarjoiluja toiveidenne mukaan.
”Tiimimme haluaa tuottaa laadukkaita palvelu- ja ruokaelämyksiä joka kerta. Siksi on aivan mahtavaa nähdä, miten tyytyväiset asiakkaamme palaavat meille vuodesta toiseen.”
Tervetuloa nauttimaan!
-Oskari & HERRÖn tiimi
mENU HERRÖ
Boquerones Itämeren silakasta, perunaa ja viiriäisenmuna
****
Valkoista parsaa ja tryffelikeittoa
****
Konfattua haukea, karamellisoitua kukkakaalia ja piimäkastiketta
TAI
Ylikypsää lampaan lapaa, vesikrassipyrettä ja punaviinikastiketta
****
Juustolautanen Hiiohoin tapaan
****
Seljankukka-posset, sitruunaa ja mansikoita