
RUOKA JA JUOMA
Suhtaudumme ruokaan suurella rakkaudelle ja intohimolla, joka näkyy myös keittiömme saamassa ylistävässä palautteessa. Ruokafilosofiamme ytimessä ovat upeasta saaristosta inspiroituneet annokset sesongin parhaista raaka-aineista valmistettuna. Erinomaisesta ruoasta nautitaan meillä loistavien viinien ja muiden juomien kera – kysy myös erikoisuuksia.
Makujen takana on laadukkaita merellisiä elämyksiä tarjoavan Hiiohoin keittiötiimi, jota HERRÖssä vetää Hiiohoin keittiötoimenjohtaja Oskari Kopio sekä moninkertaisesti palkittu Simo Harrivaara (Vuoden Luomukokki 2019, Vuoden Keittiöpäällikkö 2022, Vuoden kokki 3. sija 2023 ja Vuoden Kokki 1. sija 2024).
HERRÖn oma Signature-menu, suosittu Hiiohoin Grillimenu, kokoustarjoilumme sekä rapusesonki herkkuineen ovat saaristoelämyksen tärkeä kohokohta. Valmistamme tilaisuuksiin myös räätälöityjä tarjoiluja toiveidenne mukaan.
”Tiimimme haluaa tuottaa laadukkaita palvelu- ja ruokaelämyksiä joka kerta. Siksi on aivan mahtavaa nähdä, miten tyytyväiset asiakkaamme palaavat meille vuodesta toiseen.”
Tervetuloa nauttimaan!
-Oskari & HERRÖn tiimi
mENU HIIOHOI
Hauki ”Crudo”, kauden sitruksia ja aiolia
****
N’dujalla maustettu aranchini, tomaattia ja Västerbåtten - juustokreemiä
****
Paahdettua luomu-possunkylkeä, omenalla marinoitua kaalia ja Romescoa
TAI
Grillatussa voissa haudutettua kuhaa, kurpitsaa ja sahramivinegrettiä
****
Juustoja Rolling Cheese juustokaupasta
****
Pistaasi-tiramisu