Merimatka

Stora Herrön saari sijaitsee Espoon Suvisaaristossa, lähellä Helsinkiä. Merimatka voi alkaa esimerkiksi Helsingin Kauppatorilta, tai voimme tilata kyydin lähimpään satamaanne. Stora Herrön lähin satama sijaitsee Suvisaariston Byvikenissä, josta matka Kalamajalle taittuu jopa alle 10 minuutissa.

Merimatka on enemmän kuin tapa siirtyä paikasta toiseen. Valitsette sitten purjeveneen, vesibussin tai vauhdikkaan RIB-veneen, jo matka itsessään on elämys.

 
 
Rib.jpg

RIB-VENEILY

RIB-vene on vauhdikas ja käytännöllinen tapa matkustaa saaristossa. RIB-veneellä pääsee nopeasti paikasta toiseen, mutta tarkoitus ei ole kiitää vauhdilla läpi saariston, vaan hidastaa välillä ihailemaan maisemia. Veneen raaka voima ja kiihtyvyys tekevät aina vaikutuksen; vauhti nousee vaivatta 40–45 solmun lukemiin. Kevyessä aallokossa alukset kulkevat vakaasti, ja nopeus voi nousta jopa 50 solmuun.

ingrid-horisontti.jpg

PURJEHDUSRETKI

Purjehtiminen tarjoaa upeita elämyksiä niin kokeneille veneilijöille kuin ensikertalaisillekin. Kun köydet on irrotettu, kiireet jäävät rantaan ja mieli avautuu uusille ajatuksille. Kokekaa yhdessä vapauden tunne ja raikkaan merituulen puhallus! Päiväpurjehduksella jokainen voi osallistua veneen ohjaamiseen omien toiveidensa mukaisesti.

 
Touko-kesäkuu-6.jpg

HUVIJAHDIlla mukavasti perille

Noin 10 hengen porukalla voitte tulla paikalla myös tyylikkäästi huvijahdilla ja nautiskella matkalla kuohuviiniä saaristoluontoa ihaillen.

AKIN VENE

VESITAKSI

Tunnelmallinen vesitaksi on mukava tapa liikkua lyhyitä matkoja Espoon saaristossa. Matkalla Herrön Kalamajalle voi nauttia maisemien lisäksi alkumaljan tai pientä purtavaa.