merellistä ohjelmaa toiveidenne mukaan

Kaunis saaristoluonto on ihanteellinen ympäristö virkistyspäivän tai tärkeän kokouksen järjestämiseen. Jo merimatka saaristoon tuulettaa ajatuksia, ja perillä voitte keskittyä agendaanne ja nauttia kiireettömästä yhdessäolosta tunnelmallisessa miljöössä. Hyvä ruoka ja juoma kuuluvat olennaisena osana HERRÖssä järjestettäviin tapahtumiin. Laadukkaista raaka-aineista loihditut makuelämykset ovat meille kunnia-asia, oli toiveissanne sitten herkullinen grilliruoka, istuvan illallisen hienostunut menu tai maittavat kokoustarjoilut.

HERRÖssä voi toteuttaa useita erilaisia aktiviteetteja. Olemme kokeneita tapahtumajärjestäjiä ja autamme mielellämme juuri teille sopivan ohjelman suunnittelussa. Alla muutamia esimerkkejä mahdollisista ohjelmanumeroista.

 
 

 

SAUNA

Mikä olisikaan parempi tapa rentoutua kokouspäivän päätteeksi kuin kuumat löylyt meren äärellä? Voitte ihailla merimaisemaa lauteilta ja vilvoitella terassilla tai pulahtaa aaltoihin saunan omalta laiturilta. Herrön Kalamajan saunaan mahtuu jopa kymmenen henkeä. Pyyhkeet ja pesuaineet löytyvät paikan päältä.

isko_salminen-8300022.jpg
 
 
 

OLUTPRUUVI

Olutpruuvissa tutustutaan oluen historiaan ja eri tyyleihin tai keskitytään esimerkiksi yhden alueen oluisiin. Oluen asiantuntija maistattaa 5–7 erilaista olutta ja kertoo niiden alkuperästä. Voitte maistella oluita myös ruokailun yhteydessä. Olutpruuvi on hauska tapa oppia uutta oluesta sekä aloittaa ilta asiakkaiden tai kollegoiden kanssa.

Olutpruuvi_4.jpg
 

MEDITAATIO

Tuokaa virkistyspäiväänne syvempi ulottuvuus ottamalla meditaatio osaksi päivän ohjelmaa. Meditaatio on lempeä tapa kasvattaa tietoista läsnäoloa. Vaikka aikaisempaa kokemusta meditaatiosta ei olisi, jo hetken pysähtyminen rentouttaa ja rauhoittaa. Valmistelemme teille sopivan meditaatiohetken luonnonkauniissa ympäristössä.

Herrö_Rainbow_2.jpg
 

RIB-venesafari

RIB-vene on vauhdikas ja käytännöllinen tapa matkustaa saaristossa. Veneen raaka voima ja kiihtyvyys tekevät aina vaikutuksen; vauhti nousee vaivatta 40–45 solmun lukemiin. Kevyessä aallokossa alukset kulkevat vakaasti, ja nopeus voi nousta jopa 50 solmuun. Tarkoitus ei kuitenkaan ole kiitää vauhdilla läpi saariston, vaan hidastaa välillä ihailemaan maisemia.

RIB_2016.jpg
 

MUU OHJELMA

Voimme järjestää toiveidenne mukaan myös lukuisia muita aktiviteetteja purjehduskilpailuista kalastusretkiin. Tilaisuuksiin on myös mahdollista varata esiintyjiä kauttamme.

Purjehdus_Ingrid_2017_v2.jpg