herrö

uniikki kokous- ja juhlatila Espoon  Suvisaaristossa,

Stora Herrön saaressa.

isko_salminen-8300064.jpg
 

HERRÖ

HERRÖ on idyllinen puuhuvila kauneimman saaristoluonnon helmassa Espoon Suvisaaristossa. Ajan patinoimassa miljöössä avomeren äärellä mieli rauhoittuu. Päärakennuksen lisäksi pihapiirissä on reilun kokoinen sauna, jonka pehmeistä löylyistä voi pulahtaa virkistävälle uinnille meren aaltoihin.

Jokainen tapahtuma alkaa virkistävällä merimatkalla, joka virittää mielen päivän tunnelmaan. Matka Helsingistä HERRÖseen kestää aluksesta riippuen noin 30–60 minuuttia ja Suvisaariston rannoilta 10–20 minuuttia.

Olennainen osa HERRÖssä järjestettäviä tilaisuuksia ovat aidot makuelämykset. Tilaisuuden menu suunnitellaan aina toiveidenne ja teemaan mukaan.

HERRÖ sopii erinomaisesti erilaisten asiakastilaisuuksien, tiimipäivien, kokousten tai juhlien viettopaikaksi.

Tervetuloa HERRÖseen!

 

 

Tietoja Herröstä:

  • Soveltuu 5-30 hengen tilaisuuksiin

  • Avoinna toukokuusta marraskuun loppuun

  • Saman pöydän ääreen mahtuu 24 henkeä

  • Iso rantasauna johon mahtuu jopa 10 henkeä

  • Ruokatarjoilut ja alkoholittomat juomat HERRÖn kautta

  • Mahdollisuus saada myös alkoholijuomien anniskelu HERRÖn kautta

  • Oma vesibussi- ja uimalaituri

  • Puuttuiko jotain tietoa? Ole yhteydessä, niin kerromme lisää.

 

esimerkkejä

Kokouspäivä merellä

Irtautukaa arjesta ja viettäkää kokouspäivä inspiroivassa ympäristössä. Päivän kokouksen jälkeen voitte rentoutua porukalla ja nauttia luonnon rauhasta sekä hyvästä ruoasta.

 

Kesäjuhlat

Vietä tiimisi tai asiakkaittesi kanssa kesäjuhlat saaristolaistunnelmissa. Virkistävän merimatkan ja alkumaljan jälkeen voitte rentoutua esimerkiksi saunan lauteilla, ja päivän kruunaa kokin valmistama herkullinen illallinen. Lisäohjelmaksi sopii esimerkiksi olutpruuvi, viininmaistajaiset tai musiikkiesitys.

 

PITKÄ Illallinen Herrössä

Luonto, meri ja HERRÖn pitkä pöytä luovat tunnelmalliset puitteet ikimuistoiselle illanvietolle.

 
 
 
“Niin se vain on, että kaunis ympäristö, hyvä ruoka ja juoma ja tyylikkäästi hoidetut käytännön järjestelyt luovat täydelliset puitteet onnistuneelle illalle. Sain paljon kiitosta kaikilta ja olen itse kovin tyytyväinen, että tiimimme pääsi irrottautumaan arjesta hetkeksi.”
— Maarit Koivisto-VAlio
Syys_lokakuu_2016-26.jpg